Nu 10% duurzame-zomer-korting op iedere Corf, berekend bij check-out!

About Us

Vijf jaar geleden werd bij ons door vrienden de oude wastrommel als vuurkorf geïntroduceerd en stonden we versteld van de goede kwaliteiten van een wastrommel als vuurkorf - alsof hij er voor gemaakt was! Een minpunt was, dat hij zich niet echt kwalificeerde als stijlvolle tuinaccessoire. Na een paar keer branden werd hij zwart en roestig en dat is toch minder mooi naast je design loungeset of stijlvolle plantenpotten. 

Dit heeft ertoe geleid dat we op zoek zijn gegaan naar de mogelijkheid om de wastrommel om te toveren tot een stijlvolle eyecatcher... en dat is wat ons betreft gelukt! Dankzij de industriële hittebestendige coating is de vuurkorf niet alleen beter beschermd tegen extreme hitte (500+ graden) en Hollandse weersinvloeden, maar is hij ook nog in diverse kleuren te verkrijgen - passend bij iedere tuinstijl. 

Extra leuk is dat we een oud afgedankt product weer een nieuw leven kunnen geven en dat we hiermee besparen op de productie van een nieuwe vuurkorf, zo dragen we ook een beetje bij aan een circulaire economie!